anıları saklama kabı

Cuma, Ocak 15, 2010

Yaşanan güzelliklerin her anını muhafaza edebilsek . Zaman zaman tekrar kullanmak için çıkartsak  ilk hali ve ilk heyecanıyla tekrar  yaşayabilsek... buseferde anılarımız ikinci el kıvamında olur bize aynı tadı vermezdi herhalde:) O zaman yeni anılar edinmek için beklemek mi gerek yoksa harekete geçmek mi bunda karar vermiş değilim henüz..

kaleme alan ~ outis ~ zaman: 22:54  

3 fikrini beyan et:

bence, geçmiş zamanda yaşanan güzellikleri, şimdi içinde bulunduğumuz anları güzel ve heyecanlı hale getirmek için bi katalizör olarak kullanmak gerek sadece. geçmişe yolculuk yaptıracak bi scott da olmadığına göre, geleceği düşünüp, ona göre davranmak gerek. ne de olsa gelecekte yaşayacağız değil mi? :)

şah dedi ki...
16 Oca 2010 10:54:00  

İnsanoğlu bir şeyi ilk kez yaptığında veya yaşadığında her zaman en fazla hazzı alır ondan.sonraki seferlerde illaki yaşanan güzellikler insana güzel şeyler hissettirir ama aynı tadı vermez.o yüzden bir süre sonra insan yeni arayışlar yeni güzellikler peşine düşer.bu kaçınılmazdır.eski güzel anıları saklamak(biriktirmek) güzeldir ama en iyisi bu saklama kabını her seferinde yenileriyle doldurmaktır.Hayat kısa beklemek anlamsız biran önce harekete geçmek lazım :)

Adsız dedi ki...
18 Oca 2010 12:41:00  

katılıyorum herkese:)

~ outis ~ dedi ki...
21 Oca 2010 14:26:00  

Yorum Gönder